Uvjeti kupovine i poslovanja

Molimo Vas da prije upotrebe naše internet trgovine  pažljivo pročitate dolje navedene uvjete poslovanja.
Ako ste upravo ili ranije zaključili kupovinu preko naše internet trgovine, potvrđujete da se SLAŽETE sa svim dolje navedenima uvjetima. Ukoliko se s njima NE slažete, molimo Vas da ne upotrebljavate ovu internet trgovinu i da ju napustite.

Zadržavamo pravo promjene svih uvjeta i cijena bilo kojeg proizvoda na internet stranici  u svako doba. Vlasnik internet trgovine  je OPG MARIO LEVENTIĆ, MIBPG:193640, registriran na adresi: Osječka 120, 31431 Čepin.

OPG MARIO LEVENTIĆ sve svoje proizvode predstavlja, nudi i prodaje pod imenom EKO LEVENTIĆ.

U dolje navedenim uvjetima naznačeni : OPG MARIO LEVENTIĆ, EKO LEVENTIĆ ili www.eko-leventic.hr je jedna te ista osoba bez obzira kako je navedena ima jednaku valjanost.

NARUDŽBE

 Podaci o zaključenom ugovoru odnosno predanoj narudžbi sačuvani su kod www.eko-leventic.hr 
Ispravke i dodatke narudžbe možete nam poslati putem e-pošte (info@eko-leventic.hr)

ODABIR ARTIKALA – PREDAJA NARUDŽBE
 

Korisnik klikom na “NARUDŽBA” ispuni obrazac sa svojim osobnim podacima i odabere proizvode i njihovu količinu. Klikom na gumb “POŠALJI”  narudžba se dostavlja na mail info@eko-leventic.hr
Kupac može poništiti narudžbu putem e-pošte, telefonom ili putem obrazca za kontakt sa internet trgovine najkasnije do potvrde narudžbe od strane .

Najkasnije u roku od 12 sati OPG Mario Leventić pregleda narudžbu, provjeri ako su proizvodi dobavljivi i potvrdi narudžbu ili je odbije ako proizvodi nisu dobavljivi. Obavijest o odbijanju narudžbe se kupcu šalje na e-mail koji je kupac naveo prilikom formiranja narudžbe. 

EKO-LEVENTIĆ zadržava pravo da pozove korisnika na njegov telefonski broj. Ugovor između ponuđača i korisnika je neopozivo zaključen, kad OPG Mario Leventić pošalje robu kurirskom službom ili nekom drugom metodom dostave. Potvrda narudžbe se kupcu dostavlja na email koji je naveden pri narudžbi.

Narudžba potvrđena – Smatra se da je ugovor zaključen.

SLANJE NARUDŽBE / DOSTAVA

Po zaključenom dogovoru i plaćanju, naručenu robu šaljemo ili dostavljamo kako je dogovoreno.

Dostavu naručene robe obavlja kurirska služba po odabiru OPG-a Mario Leventić ili ju vlasnik ili članovi OPG-a obavljaju osobno. 
Internet trgovina EKO LEVENTIĆ ne odgovara za kašnjenje u dostavi zbog pogreške ili otežane dostave kurirske službe. Sve greške ukoliko se dogode u vezi dostave napravljene s naše strane će biti nadoknađene kupcu na njegovo zadovoljstvo. Na greške ili kašnjenje kurirske službe, nažalost, ne možemo utjecati, ali njih je na svu sreću jako malo.
Proizvode je moguće preuzeti na OPG-u u Čepinu ili dogovoriti besplatnu dostavu u bližoj okolici Osijeka ukoliko se radi o većoj količini proizvoda (više od 100kn)

ZAŠTITA PODATAKA I PRIVATNOSTI

Upis osobnih podataka u internet trgovinu  je nužan i potreban isključivo za pravilno izvođenje usluga dostave i obostrane komunikacije. www.eko-leventic.hr ne daje, prodaje, iznajmljuje niti trguje vašim osobnim podacima. Vaši podaci neće bit nikada upotrebljeni ako se Vi ne slažete s načinom upotrebe. Korisnici imaju mogućnost uvida u svoje podatke, koji su sačuvani kod nas, putem email upita. Vaši podaci mogu biti izbrisani iz naše baze, samo nas kontaktirate s tom željom.

Pravna obavijest

Internet trgovina www.eko-leventic.hr i svi podaci, slike artikala i grafika prikazana na internet stranici su zaštićeni Zakonom o autorskim i srodnim pravima te nije ih dozvoljeno reproducirati ili upotrebljavati bez prethodne pisane dozvole od vlasnika.

Odgovornosti

Eko Leventić nastojat će da ova stranica uključuje točne i ažurne informacije. Ponekad je to izvan naše mogućnosti zbog velikog broja narudžbi. Slike artikala predstavljaju stvarno stanje proizvoda koje prodajemo.

NAČIN PLAĆANJA

Internet trgovina www.eko-leventic.hr omogućava slijedeće načine plaćanja :

 * PREDRAČUN – uplata internet bankarstvom ili putem opće uplatnice po predračunu.

JAMSTVO I GARANCIJA

OPG Mario Leventić uzgaja/proizvodi ekološki pir i pirove proizvode sukladno svim zakonskim normama i zakonu o OPG-u.
Svi naši proizvodi su ispravni, te su samim time sigurni za korištenje.

Na svim našim proizvodima je izražen datum do kojeg preporučamo korištenje.

Ukoliko proizvod pokaže znakove starenja ili kvarenja puno prije od istaknutog roka trajanja, molimo vas da nas kontaktirate što prije kako bi dogovorili povrat robe, zamjenu ili povrat troškova.

Povrat robe:

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima :

 * da je isporučena roba koja nije naručena,
 * u slučaju da je dostavljena roba neodgovarajuća ili oštećena
 * robi je istekao rok trajanja prije nego je dostavljena
 Kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Zamjena krivo naručene robe :

Kupac ima pravo na zamjenu naručene robe koju je krivo naručio.

Uvjeti za ostvarenje zamjene naručene robe:

 * Kupac je dužan u najkraćem mogućem roku, a najkasnije 14 dana nakon primitka naručene robe, obavijestiti OPG Mario Leventić da želi zamijeniti naručenu robu i to pismeno na adresu OPG-a ili putem e-pošte na info@eko-leventic.hr

Roba se može zamijeniti na način da kupac o svom trošku pošalje nazad naručenu robu na adresu OPG Mario Leventić, Osječka 120, 31431 Čepin.

Kupac treba poslati novu narudžbu za novu robu. Kada zaprimimo novu narudžbu, novu robu ćemo poslati isti dan nakon što zaprimimo vraćenu robu. Neodgovarajući proizvodi, koje kupac vraća na zamjenu, moraju biti neotvoreni, neupotrebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži.

Razlika novca i trošak dostave:

Kupac snosi troškove dostave za povrat robe i za primitak nove robe. Ukoliko nova naručena roba bude skuplja nego roba koja se vraća, tada je kupac dužan uplatiti razliku. Ukoliko nova naručena roba bude jeftinija od robe koja se vraća, tada ćemo mi uplatiti razliku viška na žiro-račun od kupca umanjenu za troškove dostave.

Povrat robe moguć je u roku od 14 dana od dana kupnje putem internet trgovine www.eko-leventic.hr ne navodeći za to razlog, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14).
U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat robe kupac mora izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je poslan zahtjev za jednostrani raskid ugovora. Roba koju kupac vraća, mora biti neotvorena, neupotrebljena, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

Povrat novca i trošak dostave:

Nakon što roba bude vraćena OPG Mario Leventić će u potpunosti vratiti plaćeni iznos naručene robe na isti način plaćanja kako je kupac izvršio plaćanje robe prilikom narudžbe osim ako kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja.
Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Kupac sam snosi troškove dostave za povrat robe.

Korištenjem internet trgovine www.eko-leventic.hr potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate gore navedene uvjete.

ŽELIMO VAM UGODNO KORIŠTENJE STRANICE WWW.EKO-LEVENTIC.HR